Substitut! HAHA!

Jag och Josse har precis kollat på SATC och vips så har man fått förklaringen till at jag har börjat baka som en dåre nu på slutet... haha...
Måste bli ändring på det NU!

Den som lever får se!

Klippklipp

Tjo!
I helgen har jag som sagt jobbat, gick finemang! Dock ap-tråkigt i lördags eftersom jag var inlåst på en vip-avdelning där ingen vill spela BJ... suck.

Iag har jag varit å klippt mej! Syns typ ingen skillnad, känns snett och jag är 420 spänn fattigare! Bitter blev jag alltså på köpet också...
Jag funderar på att dra hem till carro å mysa lite med den förkylda lilla fisen...

Jag har dragit hem tre filmer som jag verkligen vill se men classe o har inte den sladden jag behöver för att kunna koppla till tvn förrän tidigast imorgon, jag är så tjurig på dom! Möhlennöh!

Måste ringa lite business-calls nu... haha, SÅ! Nu fick jag det sagt också! Tjingeling!

Lifehouse - Storm


 How long have I
been in this storm
so overwhelmed by the ocean's shapeless form
water's getting harder to tread
with these waves crashing over my head

if I could just see you
everything will be alright
if I'd see you
the storminess will turn to light

and I will walk on water
and you will catch me if I fall
and I will get lost into your eyes
and everything will be alright
and everything will be alright

I know you didn't
bring me out here to drown
so why am I 10 feet under and upside down
barely surviving has become my purpose
cause I'm so used to living underneath the surface

if I could just see you
everything will be alright
if I see you
the storminess will turn to light

and I will walk on water
and you will catch me if I fall
and I will get lost into your eyes
and everything will be alright

and I will walk on water
you will catch me if I fall
and I will get lost into your eyes
and everything will be alright
I know everything is alright
everything's alright


Ååååååååh!

Jag fick ett så oväntat samtal nyss! Hihi... blev lite glad! Jäkla skit att jag ska jobba ikväll... men det blir nog skoj det med.
Ja, förresten så gick det finemang att jobba igår, jobbade med två söta damer som var så trevliga så (trevligt att träffas, HAHA! insider-joke).
Ikväll blir det till å möta upp några vänner på söder och fira Isa som fyllt 20, ja må hon leva! Men sen börjar jag jobba 22... ack å ve! Jag, Elin å Carro har som redan bestämt att vi ska fira henne nästa lördag...korkade som vi är hade vi inte pratat med henne om det... haha, så hon kanske inte ens är i Gävle. Lunchade med tösen idag, äh, hon ska nog kunna vara här ändå! Perra var med på stada också och all of a sudden kommer het-Micke och slår sej ner, mysigt värre!
Jag och Perra smider planer för pulkarace-dag på fredag, det tycker jag låter toppen! Jag vill göra snöänglar! Dom är ju så fina...

Men åååååååh igen! Sicket samtal... Gladgladglad, härliga människa! Nu ska jag slå igång Salem al fakir - Good song! Ja och den är allt den utlovar!

Lyft på en sten så hittar ni mej! PUSS

MEH!

Jag var ju så laddad inför shopping idag! Känns som jag har hittat massa söta saker som jag inte har köpt för jag var för pank och nu när lite cash rullade in fanns typ inget! Ingen kärlek på galgar...
Men är ni galna? Klart jag köpte nåt! En liten söt klänning från Indiska med fickor, knyt i ryggen, puffärm till armbågarna och svart såklart! Josses kommentar "Åh, ännu en svart klänning..." Hmm, blivit många såna nu på slutet...? Hmm, nej då! Dom ser ju olika ut! Hihi...
Ett halsband inskaffades också. Svart hjärta med lång silverkedja... Även den lik en annan jag äger, men inte riktigt! H&Ms barnavdelning, LOVE IT!

Var och lunchade med nya chefen också... men han ska sluta. Vill att jag ska ta över schemaläggningen... hmm, vad göra...? Jag funderar så länge.

Ååååh, ikväll ska jag jobba... gah, lite nervis ändå...

Imorgon ska det dansas till schlager! Joråsatte!

Helt plödsligt...

...sprang jag på toa idag på skolan och spydde! What?! Vad hände? Jag blev yr, fick ont i magen, blev kallsvettig och trodde jag skulle svimma... inte cool!
Tur att Carro är så söt som messade med mej när jag satt på det äckliga toagolvet och hon dissade resten av psyk-lektionen och förde mej till en buss mot stada.
Väl hemma var jag yr, trött i kroppen, rädd för magsjuka men mest chockad!
Tur att man har söta vänner må jag säga! Perra får en extra guldstjärna idag som brände ner lite filmer till mej och kom hit med dom och lånade ut hans data-tv-kabel! EN RIKTIG ÄNGEL! PUSS

Nu ska jag gosa ner mej i sängen (ligger redan där faktikst) och ladda inför morgondagen!
På schemat står shopping med Elin, lunch med nya chefen, film-mys med tuffing-Perra (fniss) och sedan jobb, hua, hur ska det gå?! Uppdatering kommer att komma!

Puss och god natt!

Vart fan är han?!

Ja, vem trodde ni? Jag menar ju John Blund... är sjukt less på att vara vaken hela nätterna! Tur att världens bästa Nils är vaken så jag har nån å surra med.

Vill bara berätta att min lilla crush på hockeyspelaren börjar avta... tjej å shit ju... jag är en groupie, annars då...?
Over and out!

Tillbaka i Gävle!

Tjo!
Ursäktar alla eventuella stavfel som kommer att uppstå i detta inlägg. Ligger i sängen med datornpå magen... myyys!

Saker som hänt:
* Fått jobb, ska jobba i helgen
* Varit på hockey
*Blivit kär i en Brynäs-spelare... MUMS! (vet hans fika-hak också, sweet!)
*Varit i sundsvall å jobbat på Oscar
*Firat lillasysters 15-årsdag
*Kört bil med galet alko-lås, haha!
*Bakat som en dåre!
*Försummat bloggen
*Gråtit en skvätt över att syster ska bo och jobba i Helsingborg (dumma du!)
*Insett att jag behöver en ny mobil (1 sms verkar lätt bli 10...?)
*Missat redovisning med Erasmusstudenterna (damn!)

SÅ! Snabbt ordnat,puh!
Kom preci hem ifrån Carro, har suttit in hennes nya soffa, mys med kakoroch kaffe!
Lyckades åka gratis från sundsvall till gävle idag på ersättningsbussen, blev så glad! Precis vad en pankstudent behöver... hihi. Även bussresan från Carro (lathet, svar ja) blev gratis! Vet inte varför, busschaffis-tanten var nog på bra humör, eller bara less... jaja, jag klagar inte! ;) När jag kom hem idag väntade Olinda (min badanka från Perra) på bordet på mej, jag blev glad. Haha, jag skriver som en kratta! Typ fortfarande punktform... jaja. Nu ska jag koncentrera mej på Scrubs på 6an, har saknat den kanalen när jag varit hemma... Å vart fan är hemma?! Säger hemma om Gävle när jag är i sundsvall och tv'ärtom när jag är här, märkligt det där... humpf!

Hjälp! Måste bestämma mej om hur jag ska göra i sommar, vilken stad? vilket jobb?

Nu mysa! PUSS


Alla hjärtans dag!

Dagen alla singlar fasar är här! Haha... Jag har inte mycke till övers för den dagen när jag är i ett förhållande heller. Känns som en skit-kommersiell dag som är påhittad för att butiker ska kunna sälja massa crap. Jag uppskattar hellre en blomma eller en liten gift dagen innan eller efter, eller va fasen, vilken dag som helst! Men inte på alla hjärtans dag! Känns så påtvingat... Hua!
Mina planer för i afton är i alla fall toppen!
Perra slutar träna nån gång runt 22 och då kommer han hit med blåbärspaj (Josses request) och äppelpaj (min request) till mej och Josse! Wee, han kan nog vara en av de snällaste människor jag träffat på ett bra tag...
Vi ska väl dra igång en film då å mumsa paj å må göttmos!
Vi ska ju, inte att förglömma, också byta paket med varandra! Ram ska det var till också, kära hjärtanes! Måste sätta mej och knåpa ihop nåt bra rim... hmm... inte min grej, tricky...
Presentbudgeten var på hela 20:- men jag översteg den aningens... ack och ve, skäms på mej!

Funderar på om jag ska gå å träna idag eller inte... Käner faktiskt inte för det, känner mej allmänt hängig idag. Kanske för att jag helst av allt skulle vilja vara ett MOLN! (du vet, suck)
Jag var i alla fall och spinnade igår! Så skoj! Har saknat det en massa nu när man varit förslappat som hell. Bra tjej som hade passet och nån bra låt slank in lite varstans... "Rock this party" och uppförsbacke, då var jag nöjd! Kom på mej själv flinandes....Mer sånt! Kanske idag... ne, vet inte...

Nu ska jag som sagt knåpa ihop ett rim eller två...

ADIOS Sötisar!
Hoppas era darlings inte ger er något idag utan hellre imorgon! Det är romantik det gosse!
Äh, skit ner er allihopa!
PUSS

Inga axlar?

Var och tränade med Carro idag och vi upptäckte att vi inte har några axel-muskler! Helt värdelösa! Vi gnällde och surade. Triceps-maskinen är min favorit, man satt så mysigt i den!

Carro hade en liten fundering över vem det är som kommer på alla maskiner? Jao, vem sitter och klurar på det? Jag vet inte... nån knäppis antagligen... men undra om de får mycket betalt? Jag skulle vilja ha patent på min favvo triceps-maskin! WEEEIO!

På gymet var det även två tvillingar som såg likadana ut och gjorde allt exakt likadant... jag trodde jag hade vätskebrist och såg dubbelt ett tag när dom rusade på bandet, men icke! Skoj att se faktiskt... lite söta var dom också, dubbelt av det goda! Och starka! MUMS! Anar jag desperation från min sida..? Eh, jag få ta å lugna mej lite!

Nu ska jag gosa ner mej med filten i soffan och vänta på att Josse kommer hem får då står det solning på schemat!

ADIOS!

Glömde...

... att jag tänkte tipsa om några sjukt bra låtar...

Paolo Nutini - New Shoes (jag är totalt kär i den karl!)

Jason Mraz ft. Jewel - Who will save your soul (tack Stefan! LOVE IT!)

Kan fortsätta med en lång jävla listamen det blir dessa två som regerar idag! TJO!

Krang-party!

Hej hopp!
Idag, liksom igår sitter jag och Elin och latar oss med varsin datorn på benen och lanar oss. Skojjigt att min lillasyster tom. dömer ut oss! Haha, har man inget liv så har man inte... simpelt!
Vi har i alla fall varit och hälsat på hos Jon idag, en kaffe och massa kakor gick ner där! Sen kikade vi in hos Jenny våningen ovanför för att kolla att hon ska med på galejj imorgon, vilket hon skulle, sweet!
Sen gick vi långpromenix i Boulogner (stavas hur?!), lekte i snöiga lekparker och betedde oss fånigt som vanligt, skoj och skönt!

Imorgon ska jag anordna en förfest! Ser fram emot det! Har pratat med snygg-Starre idag också så jag ska få låna hans singstar, weeee! Skulle även var skoj om han kikar förbi, trevlig prick det där där... lite snorig... hoppas det gått över till imorgon så jag har nån som kan utmana mej i singstar... haha.

Hysteriskt skoj just nu på 4an! Programmet HJÄLP är sååå skoj och sajko Robert Gustavsson sa precis "Joråsatte..." Haha, alla som känner mej eller mina Gävle-hoes förstår humorn där.... muhahaa!


Imorgonimorgonimorgonimorgon... Fasen, ska inte ladda för mycket, brukar bli tok då... Hoppas på att nån ringer snart så kanske man kan träffa nån för ett glas ikväll så det lixom tar udden från morgondagen lite... Förstår ni?


CHILL, take a PILL!   (nej, era dårar, det är ingen uppmaning...)


Puss mina darlings!


Skoj lista!

Hittade detta skojjiga test hos skojjigara bloggaren http://nucci.blogg.se

Min kvinnliga sida:
[ ]
Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[x ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x ] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[] Känt mig sugen på en kopp te?
[x ] Känt glädje över att få blommor i present?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x ] Blivit arg utan anledning?
[ ] Gråtit efter 9 fyllda år?
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x ] Dansat?
Totalt: 17 poäng

Min manliga sida:
[x ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x ] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x ] Skött grillen under en grillfest?
[] Läst en bok av Jan Guillou?
[x ] Läst ett nummer av slitz?
[ ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[x ] Gått på en Ulf Lundell-konsert?
[] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x ] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[x ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x ] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[x ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 13 poäng

PUH! Jag är fortfarande mer kvinnlig än manlig! Men det var oroväckande nära... hua! Det här med borrandet och lagandet kan man väl se som nån sorts självständighetsgrej...? Och tävlat i att dricka öl har man ju gjort otaliga gånger för jag är så jädrans ball! HAHA!

Tjingeling folks!

Livet livet... 1 år my ass!

OJ!
Kom precis på att det är den 6e idag... fan! Tänk om jag hade glömt det vad mycke bättre det hade känts då!
1-årsdagen...suck... dagen vi skippade att fira 6 månader för...för 1 år är mycket bättre, då jävlar! Fan, nu kanske jag blev lite för personlig här men det är faktiskt min blogg så jag skriver vad jag vill! Och nu vart jag lite deppig...
TUR att jag har bakat dumlekakor och med depp i hjärtat får man äta många utan dåligt samvete! Kan ju dessutom gå å träna imorgon... hoppas att hostan har dunstat helt by then...

Kaka någon? Sällskap skulle inte sitta fel en dag som denna...

Några bilder från myshelgen...

Jag är ute och busar med mormors vovve, elaka Lorentz... Och ja, jag vet att min outfit är fabulos! Haha, kanske inte lika piffig som de flesta andra bloggerskors men ändå... muahahahahahaa!!!



                                                       

Kort uppdatering

Jag har varit lite slapp i bloggandet...

I helgen åkte jag i alla fall till sundsvall för att ladda batterier och inte göra nåt alls! Sorry att jag inte ringde er mina sötisar... Jag var ändå inge skoj.
På lördagen var jag med Sofia och Axel och promenerade och fikade. Han är såååå söt!!! Och dum-jag hade såklart ingen kamera med mej, gaaah!
Kort sagt, hela elgen full av mys!

Igår var jag och kollade in carros nya crib här i gävle, riktigt nice! Lite synd att hennessoffa inte kommit än... Jag smög i alla fall ner mej i sängen och lyckades somna, så mycket godkänd säng! haha

Idag tänkte jag gå ut och traska men det är så sjukt jobbigt väder så jag skiter i det, har även drygt ont i pallet idag... jobbigt! Hoppas alvedonen börjar verka snarast!

Nu ska jag maratonkolla på SATC.

Puss och kaka!