Andas ut!

Efter karatefyllan som skedde under förra fredagens holabalooo så är jag ändå bra nöjd över att man inte hamnade på en enda vimmelbild! Vad är oddsen på det? Dom blev väl cencurerade...

Denna fredag blev man såklart med, inte min bästa bild men jag är ju inte direkt känd för att vara photogenic (stavas?) heller! Ok, luggen lite väl på sniskan och lite läppglans i ögat, men va fan! Det hade kunnat vara bra mycket sämre... I tell ya!



Och, nej, alla okändingar... Man kan inte bara gå på Olearys i Sundsvall, det finns andra ställen men nu råkade det vara så att jag dansade (läs snubblade) in där 2 fredagar i rad, skoj var det!

PUSSEN


bilden knyckt från http://www.sportbar.se/vimmel/

att göka en soffa...

... skulle man kunna tro att jag gjorde... men jag försökte dra ut en kabel... hmm... lät väl sådär det där, men ni förstår!
så, inget internet around these days (internationell annie, försöker fånga en bredare publik), så dåligt med bloggning från min sida... suck.

Senaste nytt:
Emma har inte gjort nånting!
Jag har varit på personalfest, åkte buss dit, 31 karlar och jag som ensam jänta! Jag var inte så missnöjd. Kvällen började således bra och bättre blev det när jag upptäckte att det om bjöd på var ingen mindre än min goda vän Mr. Roberton! Mums sa jag! En jacka och ett halsband mindre... haha, sjukt skoj!
Hej frysen!
Grillning, söta Axel, oscar och allmänt bus stod på schemat när jag återhämtat mej på lördagen. Fett nice det också!

Nu är jag hemma hos min bästa Emma där man har mumsat lyxigt kaffe och gottar sig i internets magiska värld, herrguuu, va mycke tok som finns på nätet! FY!

Jag, Elin och Carro har iaf bokat vårat förmodligen (förhoppningsvis) kaotiska resa till Kräkland i Augusti, gaaaaaaaaaaaaaah! My ladies! Jag längtar sam bara attan!

Nu ska jag se vad Emma pysslar med i köket!

Pussen

Ja, det är roligt nästan jämt...

Hej hej hallå!

Det är körigt... busy busy...
Har iaf träffat 2 av mina gamla flicke-busar på ett glas vin i onsdags, mysigt värre!
I fredags vankades återigen fest med mina andra girls... orginal-girlsen! Vi ser fram emot ett galet Uddevalla! Berättar mer om det vid senare tillfälle.

Igår var det lördag och paniken över att jag inte hade nåt tjusigt att ha på mej på ungens konfirmation (idag) kom över mej. Hysterisk shopping-panik i birsta och en vit/blå klänning inhandlades. Jag får nästan sillis-look i den, tackar!

Så, idag, konfirmation... Upp tidigt som satan för att fixa lillasyster och hennes söta vän Joffies hår... och jag själv skulle väl se hyfsat respektabel ut... + in med pajer i ugnen och diverse annan förberedning... apu apu!
I kyrkan var det väl som vanligt... massa dravel och sekt-liknande beteende. (Jag kommer att hamna i helvetet för det här...) Höll på att dö av garv när prästen verkade vara som besatt av att pilla på alla oblater i skålen under nattvarden! Haha, varför liksom? Vem vill äta dom då? Märkliga präst...

Nu har vi tryckt i oss mat så magen är uppsvälld. Lite extra kaffe på det här och stödvila så ska man nog vara i fas igen!

Gävle ikväll och imorgon! Sista "lektionen" och klipptid! Jag hoppas på fiiiiiiint väder så jag å carro kan mumsa glass i solen och fira sommaren!

Puss

(kan tänkas att bilder kommer inom kort)