Blondinbella

Pytts!
Ni som tror att hon har ett busy schema, jag har inte ens tid att blogga!
Over and out!
Längtar efter mina fisar (mest syster, i plural), ses i helgen!

Lördag!

Och jag har inga planer...

Vad gör man då? Alla mina homegirls har flytt fältet, och även Thomas. Kvar blev jag och Mange och han är hemma hos sig och powernapar...

Vin! Svaret på allt! Jag dricker vin i min ensamhet och lyssnar på grannens party. Mäklar'n som vi alla kallar honom hade fest igår, hela trapphuset var överfyllt med bratz... haha! Runt 10-snåret imorse var det också party upp hos honom igen. Hade dom en långdragen efterfest eller började dom tidigt igen undrar man ju... Nu är dom igång igen och sveper jag lite snabbt kanske jag samlar mod till mig att våldsgästa festen med enbart manliga bratz, vem vet?

image113


Ja, på det höjda ögonbrynet kan ni ju själv se att jag är lite less och sällskapssjuk!

Puss min vindruvor


Sorry...

...min få men trogna.

Sen jag kom hem från Ytterhogdal har det verkligen varit körigt och bloggen har blivit drabbad.
Hur som helst så var Hogdal helt FAB! Torsdagen (dagen då vi skulle ta ett glas till maten) slutade ju oväntat i fylla och vi somnade runt 03.30-04.00-snåret för att sedan kliva upp strax innan 06.00. GAH!

Första cidern tog då
ungefär 2 timmar att få i sig men efter det var det utförsbacke och anglingen var toppen! Det var jag och typ 8 grabbar innan några andra, för mig, okändisar dök upp.

Sedan blev det seriös powernap
innan piffning, läsk, förfecke och utgång! Förfesten ägde rum hos nån granne och det var som Fucking Åmål! Helst seriöst också! Sen att det var - 25 grader gjorde ju det hela mer spännande. =) Utgången blev på Knoppergården, det lokala wärdshuset, otroligt festligt med styrdans och bönder, jag var i 7e himlen! Bilder från helgen kommer nog inom sinom tid! =)

Sedan har jag ju även
gått och blivit med jobb! Det jobbet som jag så kryptiskt skrivit om. Jag fick det! Weeeeeeeeeee! Det är en av anledningarna till att jag varit så busy, fick börja direkt och kommer vara där i sommar. Hittills känns det skitbra, trevliga arbetskamrater och mycket att göra, just the way I like it!

Nej nu mina vänner
ska jag återgå till att slappa, kvällens pluggning får vara över, min hjärna är mos!

Puss mina rupler!