Lite smårund och mullig tisdag

Idag är det min systers bästa högtidsdag, så Grattis Lindus!
Idag får du lagligt mumsa i dig semlor i drivor!
Jag är inte så förtjust i semlor, bara mammas, de är inte torra och mandelmassan är inte så koncentrerad... köpesemlor suger!

Hursomhelst, jag är i alla fall väldans förtjust i min syster. Särskilt förra veckan då hon tvingade mig att gråta genom att skicka hem bokningspapper till MADONNA! Hon bjuppar mig och lillasyster på konsert på Ullevi! I LOVE HER! (Lindus alltså) Därför grät jag... + att hon hade skickat med ett kort i en fotaram som hade gått sönder vilket resulterade i en hel del glas-splitter i min hand... men lätt värt! SÄNGKS!

Grattis även Vickan och Danne, ni är söta och jag antar att ni kunde offra fettisdagen och istället ha det som officiel förlovningsdag... ni två sitter nog inte å mumsar i er semlor ändå, får inte såna vibbar av dom liksom.

PUSS

Snyggo

Det är jobbigt att försöka bli snygg...
Jag har bränt mig från solariet igår och för att citera mig själv när Huge frågade om jag inte skulle smörja in mig innan "Jag bränner mig aldrig, bara utomlands!"
Så idag gör min BH ont mot kroppen och jag är röd i ansiktet... well well, som om det vore nog!
Jag har även träningsvärk som bara blir värre och värre, jag kan inte hosta, nysa, skratta eller göra sudden moves... grr.
PUSS

I'm a smart girl!

Vill bara skryta lite i sann Blondinbella-anda!
Förra terminens tre kurser, A, A och ett B! Och för er som inte är så insatta vill jag bara säga att det är sjukt bra, jag är sjukt smart och jag borde få ett stipendium för att jag är jag och det är helt jävla great!

Läraren vi har nu är toppen tycker jag, han gillar att dra roliga historier, me like!

Sen är jag ju kär också och ikväll ska jag ut och käka med jobbet, weee! Idag känns livet ganska gött!

Puss

Ps. hoppas mitt skryt-inlägg stack i någons ögon ;) Ds.