Jag blir så förtvivlad!

Jag borde inte få kolla på Grey's... Jag blir ju så ledsen jämt, JÄMT efteråt! Jag var ju så glad innan liksom när man kollade på Bonde söker fru. Lena och Fredrik är ju så mysiga! Jag blir alldeles varm i hela kroppen! Nädu, nu ska jag maila nån TV-chef som ska se till att Grey's startar 20.00 och Bönderna 21.00 så man kan lägga sig alldeles lycklig! Fast nu är ju Grey's "slut"... Typiskt! Men det kan ju vara en idé till nästa säsong.

[Bild: Fredrik]  KÄRLEK  [Bild: Lena Granström]

                                                          vs.

                                                 HJÄRTEKROSS



Det är ett jäkla galejj här i huset nu, tur att man inte ska upp tidigt, puh! En som ska upp tidigt är däremot Carro, hon är väldans arg på grannarna må jag säga...


Carro säger:

kan vi slå dom?

Annie - annieds.blogg.se säger:

JAO, KLOCKAN ÄR JU SNART HALV 12 SÅ... JA

Annie - annieds.blogg.se säger:

oj, caps

Carro säger:

hahah

Carro säger:

allså jag hör varenda ord av deras musik och varenda människa som sjunger med

Carro säger:

kul att jag ska up tididgt

Annie - annieds.blogg.se säger:

ja, jag hör det hit också

Carro säger:

irriterande

Carro säger:

det är onsdag! dom kunde ju kanske tänka på att sänka?

Annie - annieds.blogg.se säger:

livet är hårt mot dom hårda

Carro säger:

jag vill slå dom hårt

Annie - annieds.blogg.se säger:

lugn jänta mi

Carro säger:

jag får ont i huvet jag vill sova jag är trött

Carro säger:

haha

Carro säger:

synd att det inte är ljudisolerat eller nåt. enojing att man ska hållas vaken av andra liksom


 Stackars Carro!


Jag överlevde!

Japp, det är sant! Jag överlevde en party-helg med Pernilla, puh! Så skoj att ha min lilla go-jänta här en helg, det ska vi göra om minsann! Anders är självklart bjuden han med! ;) Jag och han brukar ju vara som ler och långhalm ute på krogen! Hihi.

Idag tänkte jag när jag traskade iväg för att göra fältstudier, snälla mig själv, kan jag minnas hur trött jag är och hur jag mår nu så jag kan ha en vit helg! Jag misstänker dock att jag kommer ha glömt det... säkert redan på torsdag, damn!

Jag har beslutat mig för att skita i Åre i Januari i alla fall, Carro var ok med det men Jon blev nog lite putt. Själv är jag stolt över mig själv som insåg mina ekonomiska begränsningar...

Nu ska här snart sovas... snark! Kanske kommer Elin förbi strax oxh säger HEJ i alla fall, har ju knappt träffat min galna tjej på två veckor! Ah, mon dieu! (försöker med franska... hmm, Elin får väl rätta stavningen sen)


BTW, har upptäckt att det är festligt med parateser (ja, det är det) så jag tänkte att det ska bli min nya grej! (fräckt va?)


PUSS


Polisen!

Vad hände igår? Jag har fläskläpp, Pernilla har skrubbsår på hakan, under näsan, på bakhuvudet och under foten och Carro spyr.... Hmm, nåt gick fel!

Hursomhelst så vill jag berätta om hur man ringer polisen... Är det inget akut så vill man ju inte ringa 112 i onödan, men hur gör man om man inte vet numret till den lokala polisen? Jo, man sätter riktnumret framför 112! Såklart! Det gjorde i alla fall jag i natt och ringde 026-112, smart va?! ;)

Idag gör allt ont...

Underbara människa!

MIN Pernilla ringde idag och guess what?! Hon kommer hit imorgon, weeee! Jag måste fixa gästleg till kåren eftersom vi för ovanlighetens skull faktiskt ska dit imorgon... ååååå, ska bli så kul å hänga med min stumpa!



Bild från förra sommaren på min jänta! Kul att du kommer!

PUSS

Jag älskar bittra människor!

Haha, oj, vad jag garvade när jag läste det här! En "känd" bloggerska hade ett typiskt I-landsproblem, inget ont sagt om det, jag bollar med I-landsproblem varje dag jag med... Hursomhelst! Hon ville ha hjälp från alla som läser hennes blogg angående vilken av de två olika paljettkjolarna hon skulle behålla. Båda fina, en av dom vill jag ha... Många kommentarer hade hon fått från folk som ville hjälpa henne i sitt val. Jag fastnade för det en tjej hade skrivit i alla fall. Haha, hysteriskt roligt!

Postat av: karro

jag skulle absolut välja...... inte nån utav dom naturligtvis, vad e de för skit ni sätter på er.

2007-nov-17 @ 17:55

Sverige är ett fritt land, även denna karro har rätt att tycka till! fantastiskt! =)

Här kan ni läsa hela inlägget!

PUSS

Resesällskap!

Härligt resesällskap fick jag minsann igår på den tråkiga sträckan Sundsvall - Gävle. På stationen i Sundsvall träffade jag minsann Marina som, liksom jag, hade varit hemma och ätit upp sig i helgen.
Under resan lysnade på lyssnade vi på musik, satt tysta och småslumrade! Sådär härligt asocialt som man uppskattar en slapp söndag på ett tåg.

Tack Marina, det gör vi om! =)



Här är ju jäntan, dock i ett annat fräckt färdmedel! =)

PUSS

Stackars skata!

I tisdags gick jag i lunkande takt från skolan och hem. Efter halva biten ser jag en skata på en gräsmatta som pickar lite här, lite där. Stackars hungriga lilla skata! hinner jag tänka innan det, som från ingenstans, börjar hagla! Och nu menar jag inte hagel som i "är det snö eller hagel...?"  ,jag menar riktigt hagel, såna som gör ont! Ni kan ju bara tänka er vad den stackars skatan hade det körigt! Han trodde ju att det rasslade ner mat från himlen! Pickpickpickpickpick, fanfanfanfanfan!
Men får vara tacksam att man är människa! Inte för att det är så tjockt med mat i mitt hushåll men jag behöver ju i alla fall inte bli hysterisk när det haglar!



Ikväll drar jag till Sundsvall! Allt ska hinnas med i helgen! Syster som fyller 25! (gamm-nucka!) Ett dop, vänner som ska hälsas på, en mamma och en pappa som ska gosas med och en lillasyster som är allmänt söt! Körigt!

Puss

Jag har en vän...

... hon heter Elin. Hon är en sån där härligt festlig prick som alltid hittar på hyss.
Hon är oftast inte diskret, hon syns och hon hörs... oftast är det positivt underhållande. Sedan har hon ett alter-ego som vi brukar kalla "dyngrak", hon är inte alltid lika festlig. men henne ska jag inte berätta om nu.

Jag tänkte berätta om lördagens händelse...
Elin är en sån man inte bör släppa iväg på krogen "själv". I lördags var hon inte själv, hon var med ett gäng armbrytarkillar eftersom en sådan tävling pågick i staden vi alla kallar Gävle. Denna gång räknas ändå som "själv" eftersom varken jag eller Carro var med... hursomhelst!
På kvällen går hon med stolta,lurviga, pilska steg mot O'learys där hon är social med allt och alla. Elin i sin bästa form! Hon brukar få för sig att bli polers med vakter, garderobsfolk, bartender och annat hårt arbetande folk på krogen. Denna lördag var inte annorlunda... men hon går ett steg längre! Vad synar Elin i ögonvrån om inte en inget ont anande konstapel! Givetvis blir denne hennes nya bästis som hon lånar mössa av och stackars polis-mannen får snällt fota spektaklet! (se nedan)

Efter en blöt kväll på krogen beslutar sig denna bestämda dam sig för att fyllekäka, men vad händer?! Nåt sorts vett intar hennes kropp och hon inser att det är en onödig utgift... hmm, dock är hon hungrig... vad göra?
"JO! Jag tar och jobbar av min mat!" tänker Elin.
Hon stövlar iväg mot tolvan, allas vår stammis-grill på söderstorg och ber dom öppna bakdörren. Vår vän i grillen är inte däven,klart han öppnar och Elin får jobba av sin mat i fyllan i 1 ½ timme. Ta betalt och vara trevlig mot betalande kunder är väl ingen konst?! Nepp, inte för fröken Elin som efter sitt hårda arbetspass förnöjt traskar hemöver med kebab,hamburgare, dricka och strips i mängder!

Det är min vän Elin, är hon inte för härlig?!

image82

Kulturella Annie! =)

Som sagt så har jag varit på teater denna vecka, och inte nog med det! I helgen har jag dessutom hunnit gå på Bio och på Konsert! =)
Bion var den där filmen dom tokiga bröderna ha gjort... Heartbreak Kid? Skojskoj må jag säga! Många gånger skrattade jag rakt ut, vilket ät topp-betyg från mej!
Min lilla-syster, världens bästa "ungen" har ju varit här i helgen, därav bio-besök istället för krog-visit, haha!
Igår stövlade vi dessutom iväg på konsert! Miss Li spelade och som för"band" spelade The Tarantula Waltz och jag var imponerad! Otroligt bra pojk! Härligt gung i benen!
Nu har Ungen placerats på ett tåg och nu vankas mys-kväll med girlsen, liksom varje söndag! Varför ändra på något...?
Äh, jag slänger in några bilder!

                                         
           

             Mindre kulturellt... Utgång i Torsdags! Jag och Elin och sen carro som diggar!

                                                      
 Jag och ungen i kön till konsert! Marie visar stolt upp sin stämpel! Härligt när det inte är åldersgräns! =)

                                                     

     

MAKT!

makt kraft, förmåga; det att kunna bestämma och styra; herravälde; mäktigt väsen

Idag var jag, Carro, Wanja och Jennie på Teater... Den handlade om makt, mäktigt va?! Gratis är gott, tänkte vi. Ibland har man fel. Det var då inte nån festlig teater, inget jag jublar över, inget jag lärt mej, inget jag myser över ikväll... Jag blev mest arg! Men det var nog meningen med hela skiten, well hell! Kulturell like få.

Torka nagellacks-sate, torka!

Puss


Ps. Jag har under de senaste två timmarna städat lite och ätit... inte en, utan sex stycken negerbollar! (det har ju alltid hetat så och ingen oviting jag känner tar då illa upp!) Jahopp, jävligt lönt att man tränade i morse... dumma dumma chokladsugmenshelvete! Ds.

Imorgon tog lång tid...

... och jag har fortfarande inte ork att skriva om GBG faktiskt. jag gör på det hederliga lata sättet, åker snålskjuts på Carro! Haha, gå in HÄR.

För övrigtså har jag gjort en läskig sak såhär på morgonkvisten... Det var inte som jag väntade och det är ju great! Mer information än så får ni baske mej inte!

Nu duscha!
PUSS