Japp!

Jag lever! =)
Efter en helg i läskens teckenså är jag fortfarande kvar. Fredag, utgång med Carro, Lördag, förfest med Jenniefrån jobbet + Carro. Det var skoj!
Jag dansade en massa, andra gjorde annat, haha.
för övrrigt så är jag ganske slutkörd på skola å jobb... menmen, jag ska inte klaga, det är nice.
Igår var det i alla fall movie-mys hos mig och japp, det var myyyyyys, hihi.
Nu ska jag vila lite. Kanske äta en vindruva.
Guuu, vilket osammanhängande inlägg.


Puss


Blä

Från en supertrevlig kväll då jag å Mange äntligen får umgås, Timrå leder med 2-0... till skit.
3-2 till Brynäs och tjafs å skit om vår Hogdals-resa. Kastade in handuken... menmen.
Jag är inte en präktig jävel bara för att jag vill ha nånstans att sova!
SKIT

Samtal

Mellan mig, 24 år och Carro, 22år . Eller ska vi gå under våra alias Gerd, 74 år och Märta, 72 år...?

Gerd: Lindex varkar ha bra kläder nu.
Märta: Ja, jag vet, jag var in på deras hemsida.
Gerd: Jag med!
Märta: Men man brukar liksom glömma att gå in där...
Gerd: Jag brukar faktiskt försöka komma ihåg...
Märta: Kappahl kan nog ha några guldkorn nu också!
Gerd: Ja, särskilt nu i kofttider å allt!
Märta: Jaa... (nickar) M-mm... (nickar)

Sen skrattade vi gott!



Puss

Jao... du är en idiot!

Outsiders är ibland helt fantastiskt!
Ikväll var det nudister, eller naturalister. nakna och härliga var de i alla fall! Eller näe, jag tar tillbaka det, dom var inte så härliga faktiskt... Huuua.



Puss

Lördag

Så! Nu drar vi ett streck över det gamla inlägget... trist.
Idag har jag varit å jobbat, det känns så skönt att jobba på lördagar. man är pigg och den är mysigt med kaffe å kollegor.
Snart ska jag iväg på promenad, kan man kanske kalla det promenad-dejt? Dock ganska svårt att vara piffig på en promenad-dejt men jaja... Jag är jag, and I'm fabulous! =) Sen känner jag killarsom tycker att mjukisbyxor är det hetaste en tjej kan ha på sig, yes!
Måste hitta nån slags föda nu innan jag går kanske. Drickyoghurten jag shotade i mig i morse börjar gå ur kroppen...
Puss

faaaaaaaaaaaaaaaaan

nu kom securitas, jnag mäåste vafrra tyst. prick,hej

Mysigt!

Ikväll var jag hembjuden till Anna-Lena som jag jobbar med. Blåbärspaj och vanlijsås och jag tappade ett blåbär på duken, typiskt! Det var i alla fall supermysigt! Skoj att jag gillar mina arbetskollegor! =)
Har kommit fram till att hon verkar vara mitt Åsa-substitut, lite samma stil. Lita samma prat liksom, man kan prata jobb och man kan surra allmänt strunt, hel-härligt!
Nu menar jag inte att Anna-Lena är en reserv eller att Åsa är ersatt... dom är liksom bäst båda två på sitt sätt och lite lika i sättet, me like!
Sen för 5 minuter sen blev jag kär också, det är alltid härligt! Han heter visst Johan Gren och jobbar för TV4-nyheterna GävleDalarna. Hello sweetie! Lätt värt att kolla på lokalnyheterna nu, tackar!
Nu ska jag knoppa i säng så jag orkar plugga imorgon, idag gick det ju inte så bra...
Puss

Plugg...?

Jag sitter i skolan, å pluggar... Fast rent praktiskt så har jag bara skrivit en halv A4a. Men jag har hittat min avhandling jag ska använda mig av, wee! Det tog typ 3 timmar, lätt värt! haha
Shit, vad trist jag är, tur att Carro är en skoj prick i alla fall. Hon gillar äpplen och bananer och tur är väl det annars hade hennes blodsocker sjunkit till den otrevliga nivån.
Puss

Mystiska samtalet del 2.

Jo, denna mystiske man ringde mig återigen igår. Jag lyckas uppfatta att han är lite sluddrig på rösten, alkohol misstänks och han har en brytning. Jag lägger till slut på när jag inte får reda på vem det är. Sedan följer sms av den allra mystiskaste form.

Jag: Vem är du?!

?: Jag vill lära känna dig

Jag: Har jag träffat dig?

?: Jag har sett  dig på slick så jag tog reda på ditt nummer vill du inte attjag ska skicka mer sms så säg till

Jag: Hur gjorde du det?! Jag tror att du är en liten lurare. BS

?: Spelaringen roll jag bor inte ens i gävle tror du mig inte så är det upp till dig

Jag: Jag tror dig om du förklarar dig bättre. Sett mig på slick? Fått nr av vem? Måste ju vara nån jag känner...? Och du bor inte i gävle? Logiken säger att det är nån som vill jävlasmedmig, kul.

?: Ja.g lovar att jag inte driver MEG DIG

Jag: Det förklarar ju allt!

?: Ne skit samma

?: Jag trodde du va trevligare

Jag: Jag är trevlig. Men jag är nog trevligare när jag vet vem jag pratar/messar med... Skulle ju underlätta om jag visste vem du fått numret av.

?: Men grejen är att jag inte får säga vem jag har fått ditt numer av men skit samma men saken är att du känner mig inte

Jag: Hmm, ok. Nu ska jag sova och jag antar att du ska ut så ha så skoj mystiska människa! =) 

?: Tack du får ha det skit bra sötis ta hand om dig sov gott


Sådärja! Nu har jag redogjort för allt som har skrivits, alla stavningar och mellanslag etc. är precis som ovan. Nu är det upp till er att hjälpa mig! Vem är karln?! Han går under namnet Rikard... även när han svarar telefon, det vet jag pga. den fina funktionen #31#

HELP! (ps. jag tror dock fortfarande att det är nån som driver med mig, men vem?och varför så länge?!)
Puss

Btw. Nu har jag bakat, varit på prommis och nu ska jag kocka ihop mat med Carro och Isa. Omni har tur så kanske jag lägger ut vårt heta träningsprogram samt våra mål får att bli pinnsmala senare! ;)

Smarri!

Nu ska jag baka! Det var längesen jag bakade faktiskt, tråkigt. Eller iofs, jag gjorde pizzabullar igår och dom var sjukt äckliga! Fyyyy, idag slängde jag dom, synd på alla ingredienser dock... =(

Men hörrni!
Det finns faktiskt en fortsättning på det mystiska samtalet, haha! Jag lovar att skriva om det sen, nu ska här morotskakas!
Puss

Vem fan?!

Jag måste nog seriöst byta nr... Jag får ett samtal ikväll, mitt under SATC filmen (suck!), det är ett nr jag inte känner igen men pausar och svarar:

Jag: Hej, det är Annie...
?: Hej, det är Rikard!
Jag: Vem? Va?
?: Rikard.
Jag: Va?
Carro (som sitter brevid mig med superhörsel): Rikard!
Jag: Jaha, hej! (tror att det är ett gammalt ex)
?: Vad gör du?
Jag märker då att det inte är mitt gamla ex varpå jag rodnar, får panik och springer in på toan med telefonen och lämnar Carro och Isa som två frågetecken i soffan...
Jag: Eh... Jag kollar på Sex and the city-filmen så jag är...eh, lite busy... (med dryg stämma)
?: Eh...ok, men jag ringer senare då!
Jag: Ok, hej då...
?: Hej då.

Sedan sitter jag med svettningar och lätt panik över att jag inte har nån aning om vem det är, vem fan är Rikard?! Skönt med en vit helg kan jag lova... apu apu.
Nu har jag precis dragit iväg ett sms, spännande att se om denna mystiske Rikard svarar, jag skulle nog inte gjort det...

SMSet:
Filmen är slut. Jag har slagit i huvudet, vem är du? Annie

Fortsättning följer... eller så gör den inte det, hipp hopp!
PUSS

Typiskt!

Ni vet det där jag sa om att jag aldrig skulle dricka igen? Tur att jag själv insåg att det var en lögn... jag har nämligen tagit ett glas rosé med Thomas och han har lyckats övertala (svårt?) mig att gå på Kåren ikväll och jag har i min tur lyckats övertala (svårt?) Carro och Isa så de ska med!
En så övertaggad Thomas är svår att motstå, särskilt när målet är att gå till Kåren dit Thompa aldrig går... Själv är jag inte heller en Kåren-tjej men det brukar vara rätt skoj när det är nån särskild happening där.
Så, jag ska alltså fortsätta i läskens tecken och gå hem till Thomas (och Hanna, fast hon är borta ikväll) och dricka lite med lite boys! (och mina girls såklart! Varför fick jag med dom egentligen? Det hade kunnat vara jag och 3 karlar, haha!)



Puss

Ny TV!

Me I'm so happy!
Min nya TV kom idag, weee! Jag fixade lite spaghetti och köttfärssås och vips så hade man lockat hit två karlar som installerade allt, yes!
Denär superfin och superbra, hihi. Under själva installeringsprocessen frågade fixar-Marcus om jag hade en sån sladd, en sånsladd, en sån film, en utgång här, en kabel och gud vet allt! Jag gav honom tydligen åtskilliga vettskräma blickar efter varje fråga. Han insåg min ovetskap och föreslog att vi nån dag ska till Claes Ohlson och fixa dona, puh! Jag gillar teknik och vill gärna ha det mesta men jag kan inget... vill bara ha och att andra ska fixa åt mig! Ofta löser det sig även så, är man uppenbart förvirrad och hjälplös har jag märkt att förr eller senare kommer en teknikmänniska (oftast en karl, sorry mina genuskorrekta vänner, men det är så!) och löser det hela åt mig. =)
Ja, ni må tro att jag är glad över min nya TV men hör på det här! Jag kunde (Marcus & Fredrik kunde) koppla in mitt gamla Nintendo 8-bitars och jag kan spela mina älskade spel igen, lycka!
Bäst av allt är såklart Bubble Bobble så nu ska jag återgå till spelandet.



Synd att jag ska jobba imorgon, helst skulle jag vilja spendera några dagar med min gamla Nintendo-dosa med bitmärken på sladden och blåsa bubblor i spelets fantastiska värld, men jag tar nog igen det! ;)
(Ps. Ja, jag vet att jag är en TV-spelsnörd, so?!)

Puss

Döden döden

Jag ska aldrig dricka igen!
Nä, det är fult att ljuga men jag ska i alla fall aldrig dricka Captain Morgan renat till kl. 06.00, Morgan är ond!
Bloggar mer när jag skruvat fast huvudet på kroppen igen...
Puss

MSN

Vanlig samtal mellan Annie & Carro en stressig Lördag...

Annie säger:

har jenny kommit?

Carro säger:

hon är på väg..

Carro säger:

vi glömde äta!

Annie säger:

jag vet

Annie säger:

jag tröck i me lite yoghurt nu

Carro säger:

det finns ju muffins och små smörgåsar här.. man får äta mycket haha

Annie säger:

smart plan

Vi reder oss nog, vi har ju lite att ta av så att säga...hrm


TGIS!

Idag är det lördag och min förkylning stör mig inte så mycket längre. =) Den stör mest andra i och med min hosta, mitt slemmeri och mina snorsnyftningar, men men, what to do?
Jag har varit och jobbat några timmar idag, det var skoj, det var ja, le boss och le vice boss, så det var skoj! Sååå skönt med bra bosses och kollegor, lätt värt att jobba då.

Ikväll så är det kalas, dubbelkalas för Carro och Jenny, my girls! Eftersom en av dom (den yngre) har lätt åldersnoja så tänkte jag inte röja deras ålder men jag kan ge er en quiz!

Le Quiz:
C + J = 57 år!
När person C var 5 år fick person J börja övningsköra... (OBS! Den tidens övningskörningsålder). Person Js övningskörningsålder + Cs dåvarande ålder - 1 år är Cs ålder idag!
AHA! Sug på den ni! =)


Men vad ska man ha på sig då? Jag hade ju hoppats på att klänningen jag beställt från Pinkys webshop skulle ha kommit, men icke.

Nu ska här inhaleras yoghurt, mums!




Ps. Ikväll kommer Josse, wee! Ds.


Ny diet!

High Carb High Fat! (förkortas HCHF av vana dietister)

mums


Japp, det är en tekaka med skinkost, fastan är över mina vänner! Jag lovar att denna diet kommer att få er att må riktigt riktigt gött! Och det bästa av allt, det sätter sig bara på tuttarna!


Puss


God morgon!

Fast jag har varit vaken ett tag, det blir liksom inte lika mycket slem i bröstkorgen om man sitter eller går istället för att ligga. Idag är det alltså fredag och jag håller tummarna för att det ska plinga till i telefonen som säger att min beställda TV har kommit. Oooooh, jag vill verkligen ha den innan helgen! =)
Det här hade kunnat varit jag... om jag hetat Bengt och om jag hade trampat i en hink...



Update: Synd att mitt "god morgon"-inlägg postades typ 16.40, why? Jag lovar att det skrevs tidigt!

I'm back!

Japp, det är jag, i lite finare design, nice va?
Men nåt riktigt inlägg får ni nog inte nu, jag är sjukling och gnällig så vi lugnar oss med det.
Men HEJ och VÄLKOMMEN tillbaka!

Puss