När du är död och gravad ska jag flytta till jävlarna!

Där bor jag... hos jävlarna... i Gävle.
Nu är jag ju som alla vet i bittra Sundsvall över sommaren.. hmm, nja, jag vet inte om det verkligen är sundsvall som är bittert eller om det bara är jag...? Jag tror på jag.
Jo, har iaf varit i Gävle i helgen. =) Jag och mormor tog oss en liten roadtrip... eller traintrip dit, ops! Icke att förglömma, Lorentz var ju självklart med, puh!

Jag träffade mina girls och det var fantastiskt! Sen träffade man ju självklart andra personer också, alla i olika grad av fantastighet... Hej Master! HoHo....

Jag vill sååå gärna åka dit nästa helg igen! Varken Carro eller Elin kan... typiskt! Men jag, hör och häpna, har faktiskt andra vänner i Gävle också som jag inte vill försumma bara för att det är sommar! Sen behöver man kanske inte parta ihjäl sej bara för att man gör ett stadsbyte en helg... jag skulle kunna vara ganska nöjd med att glida runt i mjukisar och mumsa kaffe och macka! =)

Det har framgått att en viss C lusläst min blogg... hmm, inte cool, eller... jo, förresten, coolers!



image53

VI! Puss!

Gatufesten är över...

...likaså var min hals. Idag kan jag dock göra mej hyfsat hörd, fett nice!
Eftersom gatufesten är över och det är ett helt år till nästa orkar jag inte skriva så mycket om den. Kan skriva att jag hade väldans skoj med en massa Amerikanare (hör och häpna, från USA!) och hoppas man kan hålla nån sorts kontakt med dom.
På min
lill-jäntas blogg finns en och annan bild.

Idag kom jag på mej själv flörtandes med han som hämtar posten på mitt jobb. I folkmun även kallad "post-killen". Han har haft 2 veckors semester och man kan nästa tro att jag har saknat honom...
Tjejen som har varit istället för honom har inte varit så väldans spännande... humpf. Cheer up girl!

I helgen åker jag till gävle, wee!
På schemat står inte så mycket dock... en och annan läsk, massa mys med Elin, Hanna, Thompa-lompa och div. annat löst folk. Kanske en kaffe och macka....? hihi, HEJJE!

Nu ska jag shoppa mobil med mamsen och sen åka Motorcykel! (ni anar inte hur länge jag har velat skriva det i bloggen, nu äntligen!) Min MC-dejt är ganska het... jag kallar honom pappa för det är min pappa...

PUSS    (XOXOXO to my new friends!)

Ja, jag veeeeet!

Att jag savar fel! skyller på bubblet och stressen i fingret! orkar inte rätta till... ni vet nog vad jag menar ändå!

ps. jag är en stolt ägare av fancy sladd! ds.

Gatufest!

Bloggar lite snabbt... sitter och sippar "skumpa" och mumsar jordgubbar hos Emma. Nu får ni några härliga bilder från gatufesten! (obs, crap mobil-bilder...)

image48

Spännande samtal i Oscars-tältet! (torsdag)

image49

Carro bangar inte en fest så hon är såklart  stan och mumsar älg med mej! Yummie!

image50

Äntligen fick jag träffa Jossan! På bilden syns även underbara Charlotte och Eivnd! (sicket kap Jossan!)

image52

Härliga bröderna Aamot! Tummen upp som vi säger i svea!

Nej, nu ska jag ägna mer tid åt läsken!

PUSS mina raringar!