Jag är väl in så konstig... eh...

"Skriv sex underliga/egendomliga saker om dig själv. Välj nya bloggare som du utmanar, och ange deras namn på din blogg. Berätta för dem att de blivit utmanade och be dem läsa mer i din blogg."

Here we go!

1. Jag har en fruktansvärt fobi mot fiskar! Spindlar och ormar går fint men fiskar, hua! Har svårigheter att gå förbi fiskdisken i affärer för jag tycker dom stirrar på mej + att dom kan få dödsryck när som helst. Jag kan typ inte bada på sommaren i Sverige (utomlands brukar gå bättre). Jag får hjärtklappning när jag är på ett zoo, akvariefiskar stirrar och planerar min död! Silverfiskar kan simma in i min puppaoch lägga ägg, inte cool!

2. Jag är fortfarande kvar i kiss- och bajs-åldern! Bajs-skämt är det bästa som finns och jag är då inte blyg när det gäller att prata poop! ;)

3. Jag tror sjukt mycket på ödet och aktar mej därför inte för uppenbara faror. Typ: Man ska inte stå under takkant så istappar och snö kan rasa ner (ni vet när det hänger) men jag står där ändå eftersom "Är det meningen att jag ska dö idag så kommer ändå en bil att köra på mej på gatan om inte istappen lyckas nu..."

4. Jag tycker att Adam Alsing är het! Jag vet själv att det är lite märkligt men "he's got that something..."! Skulle lätt vilja vara gift med honom... Det enda som saknas är en riktigt stor bak-snus under läppen, ååååå, en sån karl!

5. Jag låser nästan alltid dörrar efter mej. Även om jag är på besök hos folk så låser jag ytterdörren. Lite jobbigt på fester när nån alltid måste skutta upp och låsa upp för alla människor. Tror inte riktigt att jag tänker på det... Låser av reflex...  

6. Jag njuter av att ta bort luddet ur torktumlarfilter! Ju mer ludd, desto bättre! Vet inte om det är en kombination av att det är lite äckligt men ändå så mjukt och gosigt. När jag sedan slänger luddet måste jag gnugga det mellan fingrarna så att det flisas sönder långsamt ner i soporna...


Det var jag det! PUH! Det gick ju smärtfritt!
Nu utmanar jag:
CARRO -
STEFAN
LEILA
ELIN
LINA

Utdate! Jag utmanar även JESSICA!

Kommentarer
Postat av: jessica

du utmanar ALLA utom mig!!! :)

Postat av: elinis

jag ska fundera en stund på utmaningen.. du har tagit både ödet och torktumlarluddet från mig...! puss
Jaa det ska bli gött att flytta hem, bor du i gefle eller svall nu, jag vet inget!!

2007-03-10 @ 19:25:35
URL: http://elinis.blogg.se
Postat av: josefine

ÅÅÅ va kul att läsa! Jag ringer dig då Elian är i kiss o bajsåldern haha =)

Fråga: hur gör man länkar så där??
PUSS

2007-03-10 @ 21:13:39
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Jennie

det vet jag inte om det är den boken.. var har du sett att det hände så då?

2007-03-11 @ 10:41:24
URL: http://unreal.blogg.se
Postat av: carro

nu har jag gjort din utmaning!

2007-03-11 @ 10:43:51
URL: http://carrohs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback